Preciznost, gril a motivace. Co opravdu dělá kuchaře kuchařem? Jan Punčochář Na jedné vlně s Bárou Divišovou | Rádio BLANÍK
Logo Rádio BLANÍK

Rádio BLANÍK

Pohodové české rádio

Preciznost, gril a motivace. Co opravdu dělá kuchaře kuchařem? Jan Punčochář Na jedné vlně s Bárou Divišovou

Preciznost, gril a motivace. Co opravdu dělá kuchaře kuchařem? Jan Punčochář Na jedné vlně s Bárou Divišovou
19. 7. 2025
V nové epizodě podcastu Na jedné vlně hostí Bára Divišová šéfkuchaře Jana Punčocháře – porotce MasterChefa, majitele restaurace U Matěje a muže, který vaření bere jako poslání. Společně se ponořili do témat, která hýbou gastronomií – motivace zaměstnanců, hledání kuchařů, rozdíl mezi obědem a zážitkem, grilování i návraty k rodinným receptům. Jak těžké je dnes najít kuchaře, který má ruce, nohy a chuť? Proč je oběd víc než jen jídlo? A proč Punčochář miluje gril na dřevěné uhlí víc než plyn? S velkou dávkou humoru, otevřenosti a pokory mluví o své cestě, vlivu MasterChefa na jeho život i o tom, proč řízky chutnají nejlíp v neděli.
47 minut
47 minut

Na jedné vlně s Bárou Divišovou